Obsah stránky

Regionální značka

úterý, 08. prosinec 2020 | MAS informuje
Chtěli bychom vás informovat o naší připravované spolupráci spolu s dalšími místními akčními skupinami (MAS Slavkovské bojiště, MAS Brána Vysočiny, MAS Bobrava, MAS Podbrněnsko), se kterými pracujeme na vytvoření regionální značky.

Co to vlastně je regionální značka? Z pohledu zákazníka se jedná o vizuální označení výrobků a služeb, které garantuje jejich původ a kvalitu. Takto označené zboží bude vždy splňovat konkrétní smysluplná kritéria. Držiteli regionální značky také plynou další výhody jako je společná propagace a mediální podpora. Rádi bychom, aby vznik a vývoj naší značky vzali za vlastní ti, kdo ji budou chtít používat. Aby „MASkovská“ značka byla naším společným dílem.

Regionální značku jsme se rozhodli vybudovat za pomoci znalostí a zkušeností někoho, kdo již má za sebou pěknou řádku úspěšně rozjetých certifikací a značek – s Asociací regionálních značek. Sdružuje a přímo i nepřímo podporuje 27 regionů, pomáhá s certifikací, publikací a propagací. Asociace stanovuje několik pravidel, která logicky vyplývají ze samotného pojmu „regionální značka. Jde především o kvalitu a místní původ. 

Více informací se dovíte v prezentaci. 

Níže se nachází dotazník k regionální značce

https://forms.gle/ZtAghLHicr8kF3oj8

Zároveň bychom Vás chtěli vyzvat k tomu, aby, jste nás kontaktovali v případě zájmu o spolupráci v rámci naší regionální značky, nebo pokud víte o někom, kdo by měl zájem a byl  by vhodným kandidátem, dejte nám vědět.