Obsah stránky

Regionální značka BRNĚNSKO - Výzva k podání žádosti

pátek, 09. duben 2021 | MAS informuje
Regionální značka BRNĚNSKO originální produkt je součástí 30 značek, které po celé republice zviditelňují poctivé produkty, které jsou vyráběny v návaznosti na dobré tradice, s respektem k přírodě a hrdostí na dané místo či region. Držitelé značky získají možnost prezentace na společném webu a Facebooku, pozvánky na akce v jiných regionech i Praze, nabídku vzdělávání a kontakty na podobně smýšlející producenty a poskytovatele služeb.

Značka může být udělena řemeslným výrobkům a uměleckým dílům (např. výrobky ze dřeva, slaměné ozdoby, krajky, šperky, keramika, sklo, papírové obaly, upomínkové předměty, nábytek), potravinám a zemědělským produktům (např. mléko, sýry, maso, vejce, pečivo, obiloviny, ovoce, zelenina, víno, nápoje, med), přírodním produktům (např. lesní plody, léčivé byliny, čaje, extrakty z rostlin pro kosmetické účely, rákos).

Více se dovíte v dokumentech, které jsou přiloženy níže spolu se žádostí. 

 

Výzva bude otevřena do 25.4., je potřeba vyplnit níže uvedenou žádost a zaslat mailem nebo písemně na uvedené adresy. Před podáním lze žádost konzultovat na MAS, osobně nebo mailem: stancikova@branabrnenska.cz nebo na tel. 731 654 444.

Regionální značka