Obsah stránky

Projekty MAP KUŘIM II a MAP ROSICE II finišují

sobota, 01. říjen 2022 | MAS informuje
Dne 30.9.2022 skončila fyzická realizace projektů MAP II, které probíhaly od října 2018. Během tohoto období se nám podařilo navázat kontakt s mnoha školními zařízeními, které se do projektů zapojili. Pro tyto subjekty jsme uspořádali stovky úspěšných akcí, které byly určeny jak pro pedagogy a žáky, tak i pro rodiče a veřejnost.

Děkujeme všem, kteří se od října 2018 těchto úspěšných projektů zúčastnili nebo se podíleli na jejich průběhu! 

Zaměřili jsme se na školení odborných vědomostí i měkkých dovedností. Máme obrovskou radost, že i po skončení projektů a ukončení finanční podpory z OP VVV mají školy stále zájem pokračovat ve vzdělávání dětí v oblasti polytechniky. Tím se naplňuje účel spolupráce partnerství v území, který je jednou z hlavních myšlenek projektu MAP II. 

 

V rámci projektu byly zřízeny pracovní skupiny – pro čtenářskou gramotnost, matematickou gramotnost, financování, rovné příležitosti, environmentální a polytechnické vzdělávání. Za celý průběh projektu se pracovní skupiny projektu MAP Kuřim II sešly celkem 16 krát, stejně tak jako pracovní skupiny projektu MAP Rosice II. V projektu MAP Kuřim II proběhlo 10 jednání Řídících výboru, stejně jako v projektu MAP Rosice II.Od 1.10. 2022 navazujeme na projekt MAP II projektem MAP III, který bude v porovnání s předešlým projektem trvat kratší období. Společně s pracovními skupinami a Řídícími výbory se budeme věnovat plánování a přípravě projektu MAP IV. Ohlédneme se za předchozím obdobím a zhodnotíme ho. V tomto projektu rovněž proběhnou další setkání na sdílení užitečné praxe a výměnu zkušeností. Budeme pokračovat v prohlubování a posilování vztahů a spolupráce všech aktérů ve vzdělávání.

 

Realizační tým MAP Rosice II a MAP Kuřim II