Obsah stránky

Projekt Malý Leader - závěrečná zpráva

středa, 27. leden 2021 | MAS informuje
V roce 2020 jsme poprvé poskytli dotační možnost Malý Leader, který byl financován Dotačního programu Podpora rozvoje venkova v Jihomoravském kraji pro rok 2020. Celkem jsme společně podpořili 3 akce - festival Čebínská stodola, který byl pořádán obcí Čebín (Obec Čebín), Den otevřených dveří a otevření nových dílen SVČ Ivančice, který uspořádal Mikroregion Ivančicko, SVČ Ivančice a Hasičský den, který byl organizován SDH Domašov.

V roce 2020 Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s poprvé poskytla dotační možnost Malý Leader, který byl financován Dotačního programu Podpora rozvoje venkova v Jihomoravském kraji pro rok 2020.

Výzva byla vyhlášena v rámci území MAS. Finanční podpora se přerozdělila nejlepším projektovým záměrům pro rozvoj a zlepšení kvality života našeho regionu pomocí malých neinvestičních projektů.

Z dotačního titulu č.2- Podpora provozu místních akčních skupin, získala MAS pro rok 2020 dotaci ve výši 51 000 Kč. Částka 20 000 Kč byla použita na provoz kanceláře a 31 000 Kč se použilo na realizaci malých projektů na území MAS.

MAS poskytla 50 % dotace, částka byla hrazena z výše uvedené dotace. Realizátor projektového záměru hradil 50 % nákladů.

Více o akcích se dočtete zde: MAS Brána Brněnska | Malý Leader (branabrnenska.cz) v závěrečné zprávě.  

 

MALÝ LEADER BRÁNY BRNĚNSKA 2020 byl spolufinancován Jihomoravským krajem.