Obsah stránky

Modernizační fond- Frank Bold Energy

pátek, 22. leden 2021 | MAS informuje
Předáváme Vám zajímavou nabídku od Frank Bold Energy s.r.o. Více informací získáte v textu níže a odkazech které se dají otevřít kliknutím na barevně vyznačený text:

Už jen do 1. února 2021 je možné se přihlásit do předregistrační výzvy Modernizačního fondu, který do roku 2030 nabídne až 150 miliard na stavbu obnovitelných zdrojů energie. Pokud výzvu nevyužijete, můžete ohrozit svůj úspěch v ostrých výzvách. Hlásit se mohou fyzické osoby, firmy, samosprávy i SVJ. 

V expertní skupině Frank Bold pro snazší předregistraci fotovoltaických projektů v nejžádanější výzvě RES+ připravili zdarma dostupný online nástroj. Zvládnout s ním celý proces je velmi snadné.

Pokud i přes to tápete, podrobnosti o Modernizačním fondu i návod jak s nástrojem pracovat najdete v záznamu našeho webináře pořádaného s Českou radou pro šetrné budovy.

Potřebujete pomoci s přípravou jiného projektu využívajícího obnovitelné zdroje? Máte v portfoliu více budov a nejste si jistí, jestli je pro Vás výzva určená? Chcete projekt FVE připravit detailněji? Zaměstnanci z Frank Bold Energy jsou tu pro vás. 

Můžete se na ně obrátit kliknutím na odkaz: Kontakt - Frank Bold Advokáti - Frank Bold Advokáti (fbadvokati.cz)