Obsah stránky

Internetová platforma pro podporu lokálních výrobců

pátek, 19. únor 2021 | MAS informuje
Zveme Vás na online webinář, který pořádá společnost Otevřené jaro.

https://www.otevrenejaro.cz/Tento díl bude mít téma regionální speciality a budou v něm představeny připravované internetové aplikace pro podporu farmářů a drobných regionálních výrobců, které jsou aktuálně testovány v regionu Pošumaví.

Webinář: Regionální speciality – internetová platforma pro podporu lokálních výrobců a přímého prodeje jejich produktů úterý 23.2.2021 ve 13:00 (doba trvání cca 1 hod)

Dostupnost lokálních produktů a podpora místních farmářů jsou témata, která nabývají velkého významu i vzhledem k aktuální koronavirové situaci. WirelessInfo v loňském roce připravilo nástroje pro on-line prodej farmářských produktů na lokální úrovni a současně pro propagaci jednotlivých farem v zájmovém regionu. Základem tohoto řešení je propojení regionálních informací o farmářích a jejich dostupných produktech s internetovou platformou pro obchodování s těmito produkty. Na webináři vám představíme některé z možností, jak tyto nástroje využít, a také zkušenosti z pilotního provozu na Klatovsku.

Program webináře:

  • Regionální speciality – technologické řešení (Petr Horák, Wirelessinfo)
  • Zkušenosti z pilotního testování (Tomáš Zelený, Šumavaprodukt s.r.o. – Farmářský obchod Sušice)
  • Význam pro region (Radana Šašková, Úhlava o.p.s. - Klatovy)

 

Odkaz na webovou stránku: Program - Otevřené jaro - Trendy digitální transformace a využití otevřených dat (otevrenejaro.cz)

Odkaz na Facebook: https://www.facebook.com/otevrenejaro

Registrace je nepovinná, ale pokud se zaregistrujete, dostanete před začátkem akce upozornění a link na přihlášení na webinář, odkaz na zveřejněný záznam z webináře, jakmile bude k dispozici, a také informace o nově připravovaných webinářích.
Registrujte se zdarma zde:https://1url.cz/qz8CR

Prázdná galerie
popis